Dřevěný dvouřadý 4-rolkový masážní přístroj na nohy Akito

Novinka

Dřevěný masážní přístroj – zařízení pro relaxaci a péči o nohy Jedná se o masážní přístroj vyrobený z přírodního dřeva, který se skládá ze dvou řad po dvou válečcích, což umožňuje současné…

Celý popis produktu
550 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu
Dřevěný masážní přístroj – zařízení pro relaxaci a péči o nohy

Jedná se o masážní přístroj vyrobený z přírodního dřeva, který se skládá ze dvou řad po dvou válečcích, což umožňuje současné masírování obou nohou. Masážník byl vyroben v Polsku – je ekologický, trvanlivý, estetický a uživatelsky přívětivý, přičemž jeho ergonomický design zajišťuje pohodlné a efektivní používání.

Použití 4-válečkového masážního přístroje

Tento produkt je určen k použití jako zařízení pro masáž nohou. Může být používán k relaxaci po dlouhém dni v práci nebo tréninku, za účelem zmírnění napětí a únavy nohou. Také může sloužit jako forma doplňkové terapie při různých obtížích, jako jsou problémy s prokrvením nebo ztuhlost kloubů. Je ideální pro osoby, které chtějí přirozeně a neinvazivně pečovat o své nohy.

 

Nejdůležitější vlastnosti masážního přístroje:

• přírodní dřevo – masážní přístroj na nohy je vyroben z trvanlivého a ekologického dřeva, což z něj činí odolný a ekologický produkt. Dřevěné masážní přístroje se také používají při maderoterapii.

• dvouřadé uspořádání se 4 válečky: produkt má dvě paralelní řady s 2 válečky na každé z nich, což umožňuje současné masírování obou nohou. Válečky jsou dokonale tvarované, aby stimulovaly různé oblasti nohou, jako je chodidlo, prsty a paty, a tím poskytují komplexní masáž.

• polská výroba,

• snadné použití: zařízení je velmi snadné na používání – stačí jej položit na podlahu a posouvat nohama vpřed a vzad, aby válečky vykonávaly masážní pohyb. Můžete přizpůsobit tlak a tempo pohybu podle vlastních preferencí.

• široké využití: pravidelné používání masážního přístroje na nohy může přinést řadu zdravotních výhod, jako je zmírnění napětí a stresu, zlepšení prokrvení, redukce bolesti a únavy.

 

Jak čistiť drevený masážny prístroj?

Stačí jemne utrieť masážny prístroj vlhkou handričkou alebo utierkou a nechať uschnúť. Dôležité je vyhnúť sa namáčaniu produktu vo vode, používaniu čistiacich prostriedkov, ktoré obsahujú agresívne chemikálie, a ponechávaniu ho na miestach s vysokou vlhkosťou, pretože to môže negatívne ovplyvniť trvanlivosť dreva.

Parametry:
• Celková délka: 28 cm
• Celková šířka: 17 cm
• Průměr masážního válečku: 5 cm
• Délka masážního válečku: 12 cm