Dvojitý masážní míček Line Sport Duoball 8 cm

Novinka

Duoball na masáž je dvoumasážní míček spojený do jednoho nástroje, který účinně snižuje svalové napětí, připravuje svaly na trénink a urychluje regeneraci po fyzické aktivitě. Každý z míčků velmi…

Celý popis produktu
120 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu
Duoball na masáž je dvoumasážní míček spojený do jednoho nástroje, který účinně snižuje svalové napětí, připravuje svaly na trénink a urychluje regeneraci po fyzické aktivitě. Každý z míčků velmi přesně a hluboce zasahuje příslušné body, čímž přináší téměř okamžitou úlevu. Dvojitý míček se používá především k masáži bederní a hrudní části páteře, hýždí, ramen a také dvouhlavého a čtyřhlavého svalu stehenního. Své využití najde jak v terapeutických ordinacích, tak v posilovnách a fitness centrech, ale také v domácím prostředí.
 
Duoball na masáž je vyroben z vysoce kvalitní EPP pěny. Je velmi snadný na údržbu – stačí masážní pomůcku otřít vlhkým hadříkem, a pokud ji používá více osob, doporučujeme navíc použít jemný dezinfekční prostředek.
 
 

Dvojitý masážní míček Line Sport – hlavní vlastnosti:

  • Vyroben z vysoce kvalitní EPP pěny,
  • Odolný proti poškození,
  • Voděodolný,
  • Snadno udržovatelný,
  • Zajišťuje účinnou automasáž,
  • Dostupný ve dvou barvách,
  • K dispozici i ve větší verzi – 12 cm.

Pro koho je duoball na masáž určen?

Dvojitý masážní míček Line Sport je doporučován sportovcům, aktivním lidem, profesionálům a osobám, které se potýkají se svalovým napětím. Své využití najde také u lidí, kteří tráví většinu dne v jedné pozici, například u kancelářských pracovníků nebo pracovníků na výrobních linkách. Duoball může být také užitečný jako doplněk terapie – po předchozí konzultaci s odborníkem.

Parametry:

Dostupné barvy: černo-zelená
Délka: 16 cm
Průměr: 8 cm
Materiál: EPP pěna
Tvrdost: vysoká