Gumové baňky na masáž těla Acus Med – sada 4 kusy

Novinka

Gumové baňky na anticelulitidní masáž – sada 4 kusů Sada 4 gumových baněk umožňuje provádět různé druhy masáží, včetně anticelulitidní masáže. V závislosti na velikosti baňky lze masáž provádět na…

Celý popis produktu
270 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Gumové baňky na anticelulitidní masáž – sada 4 kusů

Sada 4 gumových baněk umožňuje provádět různé druhy masáží, včetně anticelulitidní masáže. V závislosti na velikosti baňky lze masáž provádět na celém těle (hlavně stehna, hýždě, břicho, paže, dekolt a obličej). Pravidelně prováděná masáž baňkou zlepšuje krevní a lymfatický oběh, čímž zpevňuje pokožku, vyhlazuje ji a vyživuje, a také pomáhá redukovat celulitidu. Baňky jsou lehké a kompaktní, což umožňuje snadné přenášení na cesty nebo kamkoli je potřeba.

 

Vlastnosti sady gumových baněk:

  • baňky jsou dostupné ve 4 různých velikostech, což umožňuje přizpůsobit je vybrané oblasti těla,
  • lehké, nerozbitné, odolné vůči mechanickému poškození,
  • vyznačují se vysokou odolností materiálu, ze kterého jsou vyrobeny,
  • flexibilní (mohou být použity v oblastech těla, kde nelze použít skleněné baňky),
  • snadno se ovládá podtlak (stačí silněji nebo slaběji stisknout baňku),
  • snadné na čištění,
  • široké možnosti použití.

Gumové baňky – účinky

Gumové baňky fungují na principu vytváření podtlaku na povrchu pokožky, což vede k jemnému „nasátí“ kůže a tkání dovnitř baňky. Výsledkem je zvýšený průtok krve a lymfy v dané oblasti, což stimuluje regenerační a léčebné procesy. Během masáže baňkou také dochází k částečnému „uvolnění“ zadržované vody, což při pravidelném používání vede ke zvýšení pevnosti pokožky, vyhlazení a redukci celulitidy, a dokonce k mírnému zmenšení obvodu. Gumové baňky lze použít i k léčebným účelům.

Jak provést masáž gumovou baňkou?

Anticelulitidní masáž gumovou baňkou je jednoduchá a nevyžaduje zvláštní přípravu. Doporučuje se použít olej nebo masážní olejíček, který zajistí hladký pohyb baňky po pokožce.

Jak provést masáž – krok za krokem:

  1. Na pokožku naneste větší množství oleje nebo masážního olejíčku.
  2. Poté přiložte baňku správné velikosti na tělo, lehce ji zmáčkněte, aby se kůže „nasála“ dovnitř, a táhněte směrem nahoru. Je důležité, aby masáž gumovou baňkou byla vždy prováděna směrem zdola nahoru – k srdci.
  3. Kromě jednoduchých pohybů zdola nahoru můžete provádět i „cikcakové“ pohyby, což dále zvyšuje průtok krve a lymfy a stimuluje regenerační procesy.
  4. Tímto způsobem masírujte celé tělo. V případě břicha nebo hýždí můžete provádět kruhové pohyby.
  5. Baňky používejte podle oblastí těla – nejmenší je vhodná pro obličej, největší pro stehna nebo hýždě a střední například pro dekolt nebo paže.

Parametry:

Sada obsahuje 4 kusy gumových baněk o průměrech:

  • 7,8 cm
  • 6 cm
  • 4,8 cm
  • 3,2 cm