Kniha Moderní kondiční trénink

Novinka

Přemýšleli jste někdy nad tím, které tréninkové metody jsou efektivní, a které tak jen na první dojem vypadají? Láká Vás si sestavit kvalitní tréninkový program při snaze o nabírání svalové hmoty…

Celý popis produktu
699 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Přemýšleli jste někdy nad tím, které tréninkové metody jsou efektivní, a které tak jen na první dojem vypadají? Láká Vás si sestavit kvalitní tréninkový program při snaze o nabírání svalové hmoty nebo s cílem rozvíjet sílu? 

Lámete si hlavu nad tím, jak skloubit trénink síly s rozvojem kondiční připravenosti? Chcete být ve své snaze o dosažení co nejlepší kondiční připravenosti soběstační? V této knize najdete odpovědi na mnohé otázky, které si dnes a denně sportovci a trenéři kladou.

Namátkou:

● Jaké cviky zařadit do tréninkového programu, aby měl maximální efektivitu?

● Jak upravovat tréninkový proces, pokud se mění mé cíle?

● Jak trénovat v sezóně?

● Jak se při dobře míněné snaze vyhnout přetrénování?

● Jaký zvolit typ periodizace?

● Díky čemu můžu zjistit, že se má výkonnost posouvá?

● Mohou při dřepu kolena před špičky? Je silový trénink vhodný i pro mládež?

● Jak často měnit tréninkový program tak, aby mě bavil, a zároveň přinášel výsledky?

● Co dělat pro to, abych u své snahy vydržel(a) co nejdéle a nebylo nutné začínat stále nanovo?

 Co v této knize najdete?

Moderní kondiční trénink je komplexním průvodcem světem přípravy sportovců na výkon. V rozsáhlých kapitolách, věnujícím se různorodým aspektům kondiční přípravy, jakými jsou rychlost, vytrvalost, síla, či například výskok, se budete moci seznámit s vědecky podloženými, v praxi využitelnými poznatky, které Vám pomohou k tomu, stát se lepším sportovcem či komplexnějším trenérem.

Knížka už se dostala i k fotbalistům Slavie Praha Tomáši Holešovi, Lukáši Provodovi, a Ondřeji Lingrovi. Děkuji za důvěru!

Pokud Vás trápí nedostatek kvalitní literatury v českém či slovenském jazyce, a musíte se neustále spoléhat na zahraniční zdroje, tato kniha si dala za úkol to změnit, a nabízí nejnovější poznatky o kondiční přípravě.

Kromě výkonnostních aspektů se kniha zaměřuje i na oblasti jako je snížení rizika zranění a návrat po něm, nebo i na další důležitou oblast, kterou je budování návyků, které nám pomohou s dosažením žádoucí výkonnosti nebo postavy.

Vědecky podložené poznatky ✔

Tato kniha není nudným akademickým textem a nemá za úkol připomínat učebnici. I přesto v ní naleznete informace a rozbory z více než tisíce studií z různorodých oblastí kondiční přípravy, výživy, či budování efektivních návyků. 

Zároveň v ní najdete praktické poznatky z práce s mládežnickými i profesionálními sportovci napříč sporty. Nemusíte se tak bát toho, že by se k Vám dostala masa informací, která by však nebyla využitelná v praxi, což může být v současné době častým jevem, jelikož o informace jako takové není nouze.

Na 470 stranách se dozvíte kvanta aplikovatelných poznatků, které Vám pomohou s kondiční přípravou Vás samotných, nebo Vašich svěřenců.

Na rozhovor s autorem knihy se můžete podívat v našem SF Talk podcastu: