Masážní míček Line Sport Lacrosse Ball 6,5 cm

Novinka

Masážní míček Lacrosse Ball Masážní míček Line Sport Lacrosse Ball je skvělý nástroj, který vám pomůže při komplexní regeneraci, uvolnění napětí a efektivním obnovení sil. Pokud intenzivně trénujete…

Celý popis produktu
140 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Masážní míček Lacrosse Ball


Masážní míček Line Sport Lacrosse Ball je skvělý nástroj, který vám pomůže při komplexní regeneraci, uvolnění napětí a efektivním obnovení sil. Pokud intenzivně trénujete nebo jste jen amatér v oblasti fyzické aktivity, jistě si uvědomujete, jak důležitá je odpovídající regenerace a péče o své tělo. Míček na masáž Line Sport bude tedy ideálním řešením, jak si v tom pomoci!

Míček Line Sport je vyroben z odolného materiálu a je snadno použitelný. Skvěle funguje jak během tréninku, tak i těsně po jeho skončení. Velikost 6,5 cm zajišťuje, že je ideální pro masáž různých částí těla, bez ohledu na intenzitu tréninku, který provádíte. Díky hladkému povrchu je masáž příjemná a účinná. Stačí umístit míček pod vybranou část těla a poté jej posouvat podél svalu a tlačit s odpovídající silou.

Objednejte si masážní míček Line Sport Lacrosse Ball ještě dnes a užijte si skvělé výsledky a pohodlí, které náš produkt poskytuje. Pamatujte, že zdravé a dobře udržované tělo je základem pro dosažení úspěchu v tréninku.
 
Co přináší masáž míčkem Line Sport?
 

Masáž pomocí míčku Line Sport je účinnou metodou relaxace a zmírnění svalového napětí. Působí přesně a hluboce na různé části těla – umožňuje dostat se i do nejhůře přístupných míst. Může být používána jak profesionálními maséry, tak samotnými pacienty v domácím prostředí. Tato metoda si získává stále větší popularitu díky své jednoduchosti, pohodlnosti a účinnosti.

Míček na masáž umožňuje protahování a zvyšování flexibility svalů, což zabraňuje vzniku svalové horečky a ztuhlosti. Je to také vynikající nástroj pro redukci stresu a zlepšení pohody. Díky jemnému tlaku míčku na tělo dochází k redukci hladiny kortizolu – hormonu stresu a zvýšení vylučování endorfinů – látek odpovědných za dobrý pocit a relaxaci. Masáž lze provádět různými způsoby a na mnoha různých částech těla, což umožňuje přizpůsobit ji individuálním potřebám a preferencím. Pravidelné používání této metody urychluje regeneraci svalů po intenzivní námaze a současně zlepšuje jejich výkonnost.

Míček na masáž – zvláštní vlastnosti:

  • vyrobený z vysoce kvalitního materiálu,
  • hypoalergenní,
  • snadno udržovatelný v čistotě,
  • pohodlný na používání,
  • zajišťuje účinnou automasáž,
  • vhodný pro použití na záda, šíji, nohy, hýždě a ramena,
  • dostupný v černé barvě,
  • využíván v profesionálních salonech i v domácím prostředí,
  • zabalený v elegantním, pohodlném obalu.

Pro koho?

Masáž míčkem Line Sport je zvlášť doporučována pro aktivní osoby a sportovce cvičící v posilovně nebo trénující různé druhy sportů. Hodí se také pro fyzioterapeuty, kteří se denně setkávají s pacienty s různými potížemi a chtějí jim doporučit praktické produkty na masáž.

Parametry:

  • Značka: Line Sport
  • Rozměry: 67 x 65 x 65 mm
  • Barva: černá