Polštář pro uvolnění krku, limetkově zelený

Relaxační polštář, který eliminuje migrény a bolest krční páteře. Správná podpora krku zaručuje lepší držení těla a zlepšuje celkovou pohodu. Setrvání v sedící poloze s nakloněnou hlavou po dlouhou…

Celý popis produktu
490 Kč s DPH
Skladem >5 ks
Popis produktu

Relaxační polštář, který eliminuje migrény a bolest krční páteře. Správná podpora krku zaručuje lepší držení těla a zlepšuje celkovou pohodu.

Setrvání v sedící poloze s nakloněnou hlavou po dlouhou dobu (např. při práci u počítače) způsobuje nadměrné zatížení krční páteře. To vede k narušení správného toku krve a živin a dokonce k tlaku na nervy.

Krk je citlivou částí těla, a proto může dlouhodobý tlak způsobit: bolesti hlavy (migrény), ospalost, nedostatek energie, nevolnost, problémy s koncentrací, problémy s vnímáním, bolest v různých částech těla.

Tvarovaný polštář má za cíl obnovit správnou anatomickou polohu krční páteře a vytvořit návyk na správné držení těla. Je vyroben ze 100% polyuretanové pěny se speciálně vybranou tvrdostí – aby zajistil pohodlí a podpořil rychlejší regeneraci svalů. Navíc početné výstupky stimulují odpovídající nervová zakončení, což způsobuje okamžitou relaxaci. Pomáhá ulevit od bolesti spojené s chronickými a přetrvávajícími bolestmi hlavy.

Vhodný pro cvičení jógy a meditace – podporuje koncentraci a umožňuje úplnou relaxaci během používání.

Výhody používání relaxačního polštáře:

  • snížení bolesti a nepohodlí způsobeného špatným držením těla,
  • snížení rizika zranění,
  • lepší krevní oběh a okysličení mozku,
  • zlepšení koncentrace,
  • více energie.

Návod k použití:

Položte polštář na podlahu nebo jinou stabilní plochu. Lehněte si tak, aby záhyb polštáře byl pod vaším krkem. Uvolněte se a zhluboka, pomalu dýchejte.

Účinky pocítíte již po prvním použití! Používejte polštář, dokud neucítíte úplné uvolnění svalů – zpočátku přibližně 5-7 minut.

Uvedené rozměry ortopedického polštáře se mohou mírně lišit v jednotlivých šaržích produktu. Tolerance rozměrů může být ±5 %. To nemá vliv na kvalitu a použití produktu.

Technické údaje:

  • Velikost: 21 x 16 x 13 cm
  • Hmotnost: 0,5 kg
  • Barva: limetkově zelená